Σαμοντούροφ: «Για αυτό το λόγο προτίμησα τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό» (vid)

Σαμοντούροφ: «Για αυτό το λόγο προτίμησα τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την επιτυχία του με την ΔΕΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ στον «Κόσμο των Σπορ» της ΕΡΤ:

Για την πορεία της ακαδημίας ΔΕΚΑ και τους φετινούς τίτλους: «Αυτή η σεζόν ήταν πολύ καλή, με πολλές επιτυχίες. Ήταν πολύ καλό που παίξαμε τόσα πολλά παιχνίδια και στη Γ’ Εθνική και πήρα τόσες εμπειρίες, ήταν μια πολύ καλή σεζόν».




Για τις διαδοχικές εμφανίσεις του και το αν κουράζεται: «Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και προσπαθώ να καταφέρω να τα κάνω όλα αυτά. Μέχρι στιγμής πιστεύω τα έχω καταφέρει πολύ καλά».

Για την απόφασή του να επιλέξει τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακού: «Αυτή η απόφαση ήταν μια μεγάλη απόφαση για εμένα, με βοήθησαν τα δικά μου άτομα για το ποια ομάδα να επιλέξω. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό και θα με οδηγήσει σε κάτι καλό αυτό, γιατί πιστεύω πως ήταν η σωστή απόφαση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News