Σάμιος: Κάλυψε τη ρήτρα και έρχεται στον Παναθηναϊκό

Σάμιος: Κάλυψε τη ρήτρα και έρχεται στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή του Βαγγέλη Σάμιου στον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών αφού ο πρώην τεχνικός των πράσινων ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του τριφυλλιού για να αναλάβει το ρόλο του αρχιπροπονητή στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στο ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που θα διαδεχθεί και θα καλύψει το κενό του Τάκη Φύσσα θα είναι υπεύθυνος για το κομμάτι εκγύμνασης, προπόνησης και εν γένει ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας των δυο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας όταν ο Βαγγέλης Σάμιος θα βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να έχει την οριστική και τελική επαφή με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ και να πέσουν οι υπογραφές. Άλλωστε δυο φορές μέσα στον Αύγουστο συζήτησε με το Νίκο Νταμπίζα για το συγκεκριμένο ρόλο αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, υπήρξε ρήτρα αποδέσμευσης του Σάμιου από τον ΑΠΟΕΛ, η οποία έφθανε τις 20.000 ευρώ. Ένα ποσό εξαιρετικά υψηλό για το συγκεκριμένο πόστο.

Όμως, ο Σάμιος είχε αποκαλύψει την επιθυμία του στον Νταμπίζα να έρθει στο «τριφύλλι», περίμενε μέχρι την 1η Νοεμβρίου προκειμένου η ρήτρα να «πέσει» και εν τέλει να γίνει διαχειρίσιμη από την πλευρά του Σάμιου και βρήκε σε τελικό χρόνο τη «χρυσή» τομή με τον ΑΠΟΕΛ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News