Σάλος στο Αγρίνιο: Παίκτης του Παναιτωλικού με φανέλα Διούδη! - Η απολογία

Διούδης: «Η επιτυχία δεν έρχεται ποτέ χωρίς ρίσκο»

Πανικός προκλήθηκε στο Αγρίνιο με τους Κνετ και Κοντογιάννη να απολογούνται μέσω social media στον κόσμο της ομάδας του Αγρινίου.

Συγγνώμη ζήτησαν από τον κόσμο του Παναιτωλικού με ανάρτησή τους social media οι Κρίστοφερ Κνετ και Βαγγέλης Κοντογιάννης.

Ποιος ο λόγος;

Ο πρώτος ανέβασε βίντεο κατά το οποίο αθλούνταν μαζί με τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας και ο οποίος εμφανίστηκε να φορά εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Ο Κνετ, με ανάρτησή του ανέφερε τα παρακάτω, ενώ την δική του εξήγηση έδωσε και ο νεαρός Κοντογιάννης:

«Για τους φίλους του Παναιτωλικού, συγγνώμη που το post προσέλκυσε τόση προσοχή, δεν είχε καμία κακεντρεχή πρόθεση. Για να εξηγούμαι, ο Βαγγέλης είναι γέννημα του Αγρινίου και το μέλλον του ανήκει, σίγουρα. Ίνδαλμά του είναι ο κίπερ της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού, ο Διούδης. Δεν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, ούτε θέλει να ντροπιάσει τον Παναιτωλικό, τον αγαπά. Ήταν λάθος να ανεβάσω το βίντεο. Αν κάποιον θέλετε να κρίνετε αυτός είμαι εγώ, ήταν λάθος μου. Και όπως ο Βαγγέλης σέβομαι την ομάδα και πάντα έδωσα ότι είχα για αυτή».

Σάλος στο Αγρίνιο: Παίκτης του Παναιτωλικού με φανέλα Διούδη! - Η απολογία

Σάλος στο Αγρίνιο: Παίκτης του Παναιτωλικού με φανέλα Διούδη! - Η απολογία

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News