Σάλος με την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου - Βγήκε «on camera» χωρίς σουτιέν! (pics)

Σάλος με την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου - Βγήκε «on camera» χωρίς σουτιέν! (pics)

Σίγουρα δεν ξέρουμε αν βλέπετε το X Factor στην τηλεόραση σας, ή προτιμάτε κάποιο άλλο πρόγραμμα σίγουρα όμως η Κατερίνα Λιόλιου είναι ένας καλός λόγος για να το δείτε.

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια είναι μια απο τις παρουσίες του μουσικού talent show, που ξεχωρίζει κάθε φορά που παίζει στο Mega το X Factor και παρότι δεν είναι ποτέ στο πρώτο πλάνο, πάντα καταφέρνει να ξεχωρίζει.



Η ίδια μάλιστα μας προετοιμάζει κατάλληλα για όλα όσα πρόκειται να δούμε τηλεοπτικά σήμερα και μάλιστα με την ίδια να μας καθηλώνει με μερικές φωτογραφίες της.




Στο επεισόδιο της Πέμπτης λοιπόν, έγινε… χαμός στα social media, καθώς όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες παρακάτω, πολλοί χρήστες διαπίστωσαν πως εμφανίστηκε στην κάμερα χωρίς σουτιέν και… φάνηκε!




Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News