Σακελλαρόπουλος: «Αυτό είναι το ριμαδομπάσκετ - Έχει δίψα για τίτλο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Σακελλαρόπουλος: «Αυτό είναι το ριμαδομπάσκετ - Έχει δίψα για τίτλο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παρέθεσε τις απόψεις του για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για το μπάσκετ: «Πόσο πονάει να χάνει κάποιος με τέτοιο τρόπο στο μπάσκετ. Να θέλει 2 δευτερόλεπτα και να φεύγει η μπάλα έτσι και να σκάει μέσα στο κοφίνι. Πρέπει να νιώθει να φεύγει μαχαίρι πάνω του ο αθλητής. Μετά από ένα buzzer beater ο αθλητής είναι νεκρός μετά. Δεν τον σταυρώνουν τον Μπαρτζώκα για το πώς χειρίστηκε την τελευταία φάση. Πολλοί λένε πως έπρεπε να γίνει φάουλ στον Μίσιτς που είχε σπαταλήσει δύο βολές στο σίδερο. Μια τέτοια ήττα σε στοιχειώνει, σε ακολουθεί παντού.»

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Ο τελικός είναι αμφίρροπος. Αυτό το στηρίζω στην εικόνα του ΠΑΟΚ που δεν είναι σταθερή αυτή την στιγμή. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έχει δίψα, μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει στους τίτλους. Είναι 50-50 και δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Θα έχει συγκίνηση, έχει δώσει η ΕΠΟ πληροφορίες για μουσική, dj. Αυτή τη Ζοζεφίν δεν την ξέρω. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές θα είναι η παρουσία του Μίμη Δομάζου και του Σταύρου Καράφη. Δύο τεράστιοι παίκτες. Ο «στρατηγός» και ο «καίσαρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου.»




Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News