Σάικς: «Να βάλω δύσκολα στον Σλούκα»

Σάικς: «Να βάλω δύσκολα στον Σλούκα»

Ο Κίφερ Σάικς τόνισε πως η προσοχή όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι στο πώς θα φτάσουν στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι ευλογία που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι τραυματίες. Η ομάδα με εμπιστεύεται. Το παιχνίδι μου στην Αρμάνι με βοήθησε να έρθω εδώ. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου στην Euroleague.

Ο κόσμος με βοήθησε πολύ να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και θα πρέπει να περιμένουν θετικές ενέργειες. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο παρκέ. Τον ξέρω τον Σλούκα, είναι πολύ καλός παίκτης. Θα προσπαθήσω να του βάλω δύσκολα.

Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Όλη η προσοχή μου είναι να φτάσουμε στο 2-0, Τα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν είναι πολύ σημαντικά. Είναι μεγάλη παρακαταθήκη. Το ξεκίνημα δείχνει πώς θα ακολουθήσει η σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News