Σάικς: «Δεν εκτίμησαν όσα έκανα στον Παναθηναϊκό – Θέλω να είμαι από τους καλύτερους!»

Σάικς: «Δεν εκτίμησαν όσα έκανα στον Παναθηναϊκό – Θέλω να είμαι από τους καλύτερους!»

Απογοητευμένος για τη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Κίφερ Σάικς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ναι, αυτό ένιωσα. Δεν πιστεύω πως αυτές οι ομάδες εκτίμησαν το παιχνίδι μου στο βαθμό που το κάνω εγώ. Είμαι ταπεινός παίκτης, γνωρίζω πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Έπαιζα με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην Αρμάνι Μιλάνο και με τον Ντεμέτρις Νίκολς, τον Κέιλεμπ Γκριν και τον Νόρις Κόουλ στην Αβελίνο. Μιλάμε για εμπειρίες που μου άλλαξαν τη ζωή.

Ήμουν 23-24 ετών και εκείνοι ήταν βετεράνοι. Δεν ήξερα πόσο χρόνο θα περνούσα μαζί τους, αλλά ήθελα να κερδίζω κάτι κάθε μέρα. Ο κόουτς Μεσίνα και ο κόουτς Βούτσινιτς στην Αβελίνο με βοήθησαν να βελτιωθώ. Μιλάμε για προπονητές που ήταν δίπλα στον κόουτς Ποπ. Με βοήθησαν και στο παιχνίδι μου και στην νοοτροπία μου.

Πολλοί δεν εκτίμησαν όσα έκανα. Όμως, ευτυχώς, μια ομάδα μπορεί να δει τη δουλειά μου και το βιογραφικό μου. Σίγουρα, με εμπιστεύομαι ακόμα πιο πολύ πια γιατί όλα αυτά με έχουν κάνει να θέλω να είμαι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στο παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News