Ρουμπάκης: «Φανταστική εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

Ρουμπάκης: «Φανταστική εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

Ο Μανώλης Ρουμπάκης θυμήθηκε το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό στην εκπομπή Prismasport Live Action.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα του τριφυλλιού για ένα εξάμηνο στο δεύτερο μισό της σεζόν 2004/05. Ο ίδιος έχει μόνο τα καλύτερα να πει για την παρουσία του στους «πράσινους», από τους οποίους πήρε σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις στο ψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα ανάφερε:

«Ήταν μοναδική εμπειρία την οποία δυστυχώς δεν έζησα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν κάποια πράγματα εκεί που δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω και ίσως να μην ήμουν τόσο ικανός για να πάω τόσο ψηλά, αλλά και αυτοί οι έξη μήνες που έζησα εκεί πέρα ήταν κάτι το μοναδικό και κάτι πρωτόγνωρο για μένα.

Εύχομαι στον καθένα μέσα από την καρδιά μου να το αισθανθεί και να το περάσει γιατί είναι κάτι το φανταστικό. Όλα ήταν πολύ χαρακτηριστικά. Από τον τρόπο που περνούσες την πύλη, πήγαινες προπόνηση, ο τρόπος που συμπεριφερόταν ο κόσμος. Μόνο να κυκλοφορείς στην Αθήνα σαν παίκτης του Παναθηανικού από τη μία στιγμή στην άλλη ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα, φανταστικό.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News