Ρούλης Αγραπιδάκης: «Δεν θα αφήσω ποτέ τον Παναθηναϊκό»

Ρούλης Αγραπιδάκης: «Δεν θα αφήσω ποτέ τον Παναθηναϊκό»

Το δικό του μήνυμα άφησε στο SDNA ο Ρούλης Αγραπιδάκης για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω με κάτι χιουμοριστικό: Κόμμα αλλάζεις, γυναίκα αλλάζεις, αλλά ομάδα δεν αλλάζεις ποτέ (σ.σ. γέλια)! Και εγώ είμαι πολύ «μπλεγμένος» με αυτή την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον αφήσω ποτέ τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ήμουν και θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βοηθήσω την κάθε διοίκηση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι στο πλευρό κάθε προπονητή και κάθε παίκτη που έρχεται στην ομάδα. Πρέπει ακόμα και οι ξένοι παίκτες που έρχονται, να ξέρουν τη νοοτροπία και το μέγεθος αυτού του συλλόγου. Και σε αυτό τους βοηθάμε και εμείς, προσφέροντάς τους τα καλύτερα. Πάνω απ΄ όλα είναι ο Παναθηναϊκός. Τίποτε άλλο πέρα από τον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι οικογένεια μου. Όλοι όσοι έρχονται ξέρουν ότι είμαστε μια οικογένεια. Από κει και έπειτα θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα. Εύχομαι κάθε χρόνο η ομάδα να πηγαίνει καλύτερα σε όλα τα αθλήματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News