«Ρουκέτες» κατά Καραλή: «Δηλωμένος Παναθηναϊκός λύγισε στα λεφτά του Μαρινάκη!» (pics)

«Ρουκέτες» κατά Καραλή: «Δηλωμένος Παναθηναϊκός λύγισε στα λεφτά του Μαρινάκη!» (pics)

Ξέσπασε ο ιθύνων νους της καμπάνιας «Σύλλογος πιο Μεγάλος», Αριστοτέλης Μπενόγλου σχετικά με τη μεταγραφή του Εμμανουήλ Καραλή στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψε, ο Παναθηναϊκός είχε προσεγγίσει τον εν λόγω αθλητή, αλλά εκείνος προτίμησε τελικά τα χρήματα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Α. Μπενόγλου:

«Τον εν λόγω αθλητή (δεν θα γράψω καν το όνομά του) τον είχαμε προσεγγίσει και πέρυσι και φέτος, κάνοντάς του μια εξαιρετική πρόταση. Αν και δηλωμένος Παναθηναϊκός, πολύ ευγενικά αρνήθηκε να ενταχθεί στον Όμιλο, επειδή, όπως μας αποκάλυψε μέλος της οικογένειάς του, είχε ηθική δέσμευση απέναντι στο σύλλογο της γενέτειράς του, τονίζοντας ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό.
Φαίνεται όμως ότι τα χρήματα του Βαγγέλη Μαρινάκη μπορούν να παρακάμπτουν, όχι μόνο τις οπαδικές προτιμήσεις ενός επικοντιστή, αλλά και κάθε ηθικό φραγμό…
Δείτε προσεκτικά την εικόνα αυτή και αντιληφθείτε τι έχουμε καταφέρει όλοι μαζί με την καμπάνια «Σύλλογος πιο Μεγάλος»: να τους μπούμε στο μάτι. Με τα δικά σας χρήματα, χρήματα που δεν περισσεύουν από τους περισσότερους. Χρήματα αγνά, τίμια. Όχι τόσο πολλά, αλλά σίγουρα πιο σημαντικά.
Συνεχίζουμε δυνατά και ακόμα πιο πεισμωμένα…
ΥΓ.: Έπειτα από τη θέαση αυτής της φωτογραφίας, αποφάσισα να διπλασιάσω το δικό μου, προσωπικό ποσό που είχα εξαρχής αποφασίσει να τοποθετήσω στην κίνηση. Ευχαριστώ, Ερασιτέχνη Ολυμπιακέ, που μου έδωσες έξτρα κίνητρο…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel Karalis (@manolo)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News