Ρώτησε για το «μπαμ» με Ρόκα ο Παναθηναϊκός! (vid)

Ρώτησε για το «μπαμ» με Ρόκα ο Παναθηναϊκός! (vid)

Μέσω του ατζέντη των Βέλεθ – Πέρεθ ο Παναθηναϊκός ρώτησε για την περίπτωση του Μαρκ Ρόκα που δεν υπολογίζεται από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι «πράσινοι» ρώτησαν τον εκπρόσωπο των Βέλεθ – Πέρεθ για τον 25χρονο μέσο των Βαυαρών, αλλά δεν πήραν την επιθυμητή απάντηση.

Ο Ρόκα δεν υπολογίζεται από την Μπάγερν (έχει σημειώσει πέντε συμμετοχές στη φετινή Μπουντεσλίγκα), αλλά δεν συγκινείται με την «ιδέα» του ελληνικού πρωταθλήματος. Επομένως, ο ίδιος θα ψάξει να βρει άλλη ομάδα στη γερμανική λίγκα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Γερμανίας το 2020 έναντι του ποσού των 15 εκατ. ευρώ από την Εσπανιόλ, όμως, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Να σημειωθεί πως η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News