Ρώτησε για Αϊτόρ η ΑΕΚ Λάρνακας!

Παρασκήνιο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε ο Αϊτόρ με Λοκομοτίβα

Διερευνητική επαφή για την απόκτηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έκανε η ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο, οι Κύπριοι δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ασφαλώς, και ο Αϊτόρ έχει ταλέντο και δεν τον έχει απορρίψει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Παρά το γεγονός πως οι πράσινοι κοιτούν τον Παλάσιος και έναν ακόμη εξτρέμ, ο Ισπανός – πιθανώς – αν μείνει στο Τριφύλλι, να είναι μια υπολογίσιμη μονάδα στο ρόστερ. Ωστόσο, το Τριφύλλι δεν θα έλεγε και «όχι» για να τον πουλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Τσάβι Ρόκα εξέτασε τα οικονομικά δεδομένα πιθανής μεταγραφής του Αϊτόρ στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Όμως, οι Κύπριοι δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να καλύψουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, οπότε, η υπόθεση για εκείνους, οδεύει προς ναυάγιο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News