Ρόστερ που έπρεπε να σε είχε ήδη βγάλει Ευρώπη

Συγκλόνισαν: Έπαιξαν με αφόρητους πόνους στο ντέρμπι!

Καλά νέα για τον προπονητή που είδε Σανκαρέ, Βέλεθ, Αγιούμπ να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Μετά από χρόνια φέτος ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλο βάθος, το καλοκαίρι πραγματικά οι πράσινοι αναβάθμισαν το ρόστερ τους χωρίς στην πραγματικότητα να χάσουν τίποτα, το αναφέρουμε επειδή υπήρξε ενδιαφέρον για Διούδη, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη.

Κάτι μας λέει ότι αν στη θέση του Ντάνι Πογιάτος ήταν ένας πιο καπάτσος προπονητής (δεν είναι ανάγκη αυτός να ήταν ο Μπόλονι) το τριφύλλι θα είχε ήδη βγει στην Ευρώπη.

Έβλεπες το καλοκαίρι τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών κι ήσουν βέβαιος πως η ικανότητα τους να προσαρμοστούν σε κάθε είδους ειδική κατάσταση, παίζοντας με το μέγεθος, την ατομική κλάση, χωρίς παραχωρήσεις σε όρους ταχύτητας, θα έκανε την χρονιά άκρως ενδιαφέρουσα.

Άπαξ κι η επιλογή προπονητή κατέστρεψε τα πάντα το θέμα είναι να μην κάνεις ίδια λάθη το καλοκαίρι υποθηκεύοντας το μέλλον ακόμα μιας ταλαντούχας γενιάς, άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει κάνει… επιστήμη να “καίει” ποδοσφαιριστές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News