Ρόμα για Λάμπρου!

Λαμπρού τριετίας

Ο 19χρονος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι τις τελευταίες ημέρες στη Ρώμη μαζί με τον εκπρόσωπο του και συζητά με τους υπεύθυνους του ιταλικού συλλόγου το ενδεχόμενο μετακίνησης του στο σύλλογο της “αιώνιας πόλης”.

Αν τελικά ο Λάμπρου υπογράψει στους “τζιαλορόσι”, τότε ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ ως τροφεία για την εκπαίδευση του παίκτη στα τμήματα υποδομής του.

[ads2]

Ο Λάμπρου απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός πριν από λίγους μήνες και προτίμησε να εξετάσει τις αρκετές προτάσεις που είχε στα χέρια του από συλλόγους του εξωτερικού ( Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία), ενώ έκανε ατομικές προπονήσεις αυτό το διάστημα στην γενέτειρα του, Κατερίνη, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Τελικά η πλευρά του παίκτη φαίνεται πως επιλέγει την Ιταλία και τη Serie A και σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έχει παίξει πιθανότατα ο εκπρόσωπος του, Λάμπρος Χούτος, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στα ιταλικά γήπεδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News