Ρόκα: Οι μεταγραφές που θέλει να κλείσει πριν την προετοιμασία

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, έχει στόχο να αποκτηθούν πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με τον Τσάβι Ρόκα να κινείται για την απόκτηση δυο φουλ μπακ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει στον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να θέλουν να ολοκληρώσουν το ρόστερ όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ήδη οι περιπτώσεις Βιγιαφάνιες και Χαβιέ έχουν προχωρήσει, αλλά όπως αναφέρει η Live Sport, ο Τσάβι Ρόκα έχει βάλει ως προτεραιότητα τους δύο φουλ μπακ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρόκα έχει στόχο να αποκτηθούν δυο φουλ μπακ πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο ένας για να καλύψει τη μια πλευρά και ο άλλος την άλλη, λόγω των αποχωρήσεων των Γιόχανσον και Ινσούα. Έτσι ο Ρόκα «χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών που θα ταιριάζουν φυσικά και στα «θέλω» του νέου προπονητή, αλλά και στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News