Ρόγκα: «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή» (vid)

Ρόγκα: «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή» (vid)

Ένα άκρως συναισθηματικό κείμενο ανάρτησε στα social media η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πένυ Ρόγκα μετά την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:




Ο Παναθηναϊκός μου χάρισε τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου, με αγκάλιασε και με αγάπησε όσο κανένας άλλος. Περάσαμε από δύσκολες, έντονες, όμορφες αλλά και επώδυνες καταστάσεις, πάντα όμως ήμασταν ένα , μια οικογένεια.
Το 2014 ήμασταν στους τελικούς και χάσαμε το πρωτάθλημα παλεύοντας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ο κόσμος μας στήριξε και μας αγκάλιασε.
3 χρόνια μετά ο Παναθηναϊκός μας έπεσε κατηγορία και το 2018-19 παίζοντας στην pre- league τον ανεβάσαμε ξανά στα σαλόνια της Α1. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι θα τον φτάσουμε ψηλά και θα τον κάνουμε πρωταθλητή.
11 χρόνια μετά ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός κι εγώ να βρίσκομαι στην ομάδα που αγάπησα και να δηλώνω νταμπλούχα!
Τα συναισθήματα αμέτρητα και απερίγραπτα!
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπαίκτριές μου, σε όλο το προπονητικό team από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα και στους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και σε αυτούς που έβαλαν τα χρήματά τους και βοήθησαν την ομάδα από διαφορετικό πόστο.
Τέλος οφείλω να αναφερθώ στους οπαδούς μας που ήταν παρόντες πάντα και παντού. Είναι η δύναμή μας!
Και μην ξεχνάτε: “Εγώ θα σ’ αγαπώ και μην σε νοιάζει…”
Αυτός είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας!
Double 2021-22

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News