Ρόγκα: «Θέλω φιέστα σαν εκείνη της ανδρικής ομάδας!»

Ρόγκα - Newspao: «Είχα καιρό να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα - Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι»

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η Volley League γυναικών καθώς αύριο Σάββατο 30/4 ξεκινά η σειρά των τελικών που βρίσκει τον Παναθηναϊκό να δίνει την πρώτη του «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί στις 18:00 από το YouTube Olympiacos SFP.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε τελικούς πρωταθλήματος μετά από 7 χρόνια (σεζόν 2014-15) αφού έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τα «φίνα κορίτσια» που έχουν ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του Challenge Cup στην Ευρώπη, θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκα στην φιέστα του πρωταθλήματος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και ειλικρινά ήταν απίστευτο όλο αυτό που έζησαν οι αθλητές. Θέλω κι εγώ λοιπόν να ζήσω κάτι ανάλογο όπως και όλες οι συμπαίκτριές μου και η αρχή γίνεται από αύριο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 1000% για να κερδίσουμε αυτό τον πρώτο τελικό. Δεν θα είναι εύκολη δουλειά για κανέναν μας αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε», σχολίασε η Πέννυ Ρόγκα, που μαζί με την Ναταλία Μεταξά είναι οι δύο αθλήτριες που υπήρχαν και στο ρόστερ του «τριφυλλιού» το 2015.

«Χθες ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους στο πλευρό μας στα επόμενα ματς γιατί πάντα δίνουν δύναμη και ώθηση στην ομάδα», σχολίασε από την πλευρά του ο Μπράνκο Γκάιτς με τον Σέρβο τεχνικό των πράσινων να συμπληρώνει: «Εμείς αύριο έχουμε ένα δύσκολο πρώτο τελικό αλλά αν παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε, έχουμε υπομονή και εκτελέσουμε το πλάνο μας θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να παλέψουμε γιατί στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News