Ρόγκα - Newspao: «Είχα καιρό να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα - Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι»

Ρόγκα - Newspao: «Είχα καιρό να ζήσω τέτοια ατμόσφαιρα - Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι»

Ικανοποιημένη από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε η Πέννυ Ρόγκα.

Νότης Καμπέρης

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού μίλησε στο newspao.gr για το πώς προήλθε η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ποιο ήταν το «κλειδί» στη σημερινή αναμέτρηση και έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και Οστάνδη. Επιπλέον, σχολίασε και το γεγονός, πως οι πράσινες θα δώσουν και τα δύο ευρωπαίκά παιχνίδια στον Άγιο Θωμά.
Αναλυτικά:
«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι από τα παλιά! Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, είχα καιρό να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα! Το παιχνίδι κρίθηκε στο ποια ομάδα έκανε τα λιγότερα λάθη. Πριν μπούμε στο γήπεδο ξέραμε πως το σέρβις και η υποδοχή θα έκριναν την έκβαση του αγώνα!
Καταφέραμε και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και πήραμε την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που τόσα χρόνια κατακτά συνεχόμενα τους εγχώριους τίτλους. Ήταν νίκη μεγάλης σημασίας για εμάς και τώρα συνεχίζουμε την δουλειά για να βελτιωθούμε σε στοιχεία που ακόμα θέλουμε δουλειά. Έχουμε ακόμα δύσκολο πρόγραμμα, έχουμε ένα ματς φωτιά με τον Παοκ και την πρόκριση στην επόμενη φάση στην Ευρώπη»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News