Ρόγκα - Newspao: «Διδακτική η ήττα - Μας πρόδωσε η απόδοσή μας»

Ρόγκα - Newspao: «Διδακτική η ήττα - Μας πρόδωσε η απόδοσή μας»

Η Πέννυ Ρόγκα μίλησε στο newspao.gr για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού απέναντι στην Τενερίφη.

Ο Παναθηναϊκός πίστεψε στην πρόκριση, έπαιξε με αυτοπεποίθηση κόντρα στα κορίτσια της Τενερίφης που πριν μια εβδομάδα οι «πράσινες» τα είδαν να κερδίζουν στα… σημεία στον Άγιο Θωμά, όμως, στη ρεβάνς τίποτε δεν κύλησε όπως θα περίμενε κανείς.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στους 4 της διοργάνωσης. Το όνειρο για το ταξίδι μας στην Ευρώπη τελείωσε εδώ.

Μπορούμε να βρούμε αρκετές δικαιολογίες και να πούμε πολλά πράγματα οτι έφταιξαν αλλά θα ήθελα να αρκεστώ στο οτι απλά ήταν μια κακή μέρα για όλες μας. Δεν μπορέσαμε να συγκεντρωθούμε στην τακτική, δεν είχαμε ενέργεια και η Τενερίφη μπήκε μέσα στο γήπεδο για να πάρει την νίκη.
Από εδώ και πέρα κοιτάμε πρώτα απ’ όλα τα δυο επόμενα ματς που είναι άκρως σημαντικά γιατί στο ένα παίζεται ένας εγχώριος τίτλος.

Η ήττα αυτή μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί όλες πιστεύαμε την πρόκριση αλλά προδοθήκαμε απο την απόδοσή μας. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτή η ήττα θα είναι πέρα ως πέρα διδακτική για την συνέχεια μας.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News