Ρίβερς «Είμαι ικανοποιημένος»

Ρίβερς «Είμαι ικανοποιημένος»

[ads]

Η καλή άμυνα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Κέι Σι Ρίβερς έδωσε την νίκη στο «Τριφύλλι» στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού

[ads2]

«Παίξαμε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά στην τέταρτη περίοδο χαλαρώσαμε περισσότερο από όσο έπρεπε κι επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να επιστρέψει στο παιχνίδι. Βρήκαμε, όμως, τις λύσεις και πήραμε τη νίκη».

«Πρέπει να δουλέψουμε για να δούμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε μέσω αυτών να χτίσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Αμυντικά πήγαμε πάρα πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος. Στην επίθεση ήμασταν καλοί, βγάλαμε κάποια από τα πράγματα που ήθελε ο προπονητής, αλλά παίξαμε άμυνα με πάθος τα πήγαμε περίφημα».

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Εφές «Είναι μία καλή αθλητική και δυνατή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος στην άμυνά μας, καθώς η Εφές είναι μία ισορροπημένη

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News