Aκόμη ένα φιλικό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Περιστέρι κανάλι ώρα: Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βίλνιους Ρίτας – Παναθηναϊκός ώρα: Ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τρίτης (18.30), θα αντιμετωπίζει τη Βίλνιους Ρίτας, στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι που θα δώσει στη Λιθουανία.

Ρίτας – Παναθηναϊκός ώρα: Μετά το τουρνουά που διοργάνωσε η Ευρωλίγκα στο Κάουνας, στο οποίο το τριφύλλι τερμάτισε τρίτο (ήττα από Ζαλγκίρις, νίκη με Άλμπα Βερονίνου), οι πράσινοι θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό τεστ στην ίδια χώρα.

Αυτή τη φορά στο Βίλνιους, κόντρα στη Ρίτας, σε ένα ματς όπου αναμένεται να αγωνιστεί ο Σαντ-Ρος, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου προκειμένου να προφυλαχθεί λόγω ενός διαστρέμματος που είχε υποστεί στη φιλική αναμέτρηση των Ιωαννίνων με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Ρίτας – Παναθηναϊκός ώρα: Τρίτη θέση στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Την τρίτη θέση στο «We Are Back Preseason Tour» της Euroleague στο Κάουνας κατέκτησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς στον μικρό τελικό του τουρνουά επικράτησε της Alba Berlin με 110-102 στην παράταση.

Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους» αναδείχθηκε ο Μάρκους Φόστερ με πόντους, ενώ οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου προσέθεσαν από 19.

Τα δεκάλεπτα: 23-26, 43-49, 65-68, 92-92 (κ.δ.), 102-110

Alba Berlin (Ρενέσες): Λο 17 (3), Σίβα 13 (3), Γκιφάϊ 14 (3), Μάττισεκ 2, Σνάιντερ, Νίκιτς 1, Ολίντε 7 (1), Τίμαν 21 (1), Γκρέιντζερ 13 (1), Σίκμα 14 (2).
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Βόβορας): Παπαγιάννης 6, Μποχωρίδης 1, Όγκαστ 12, Παπαπέτρου 19 (3), Κασελάκης 3 (1), Φόστερ 29 (7), Νέντοβιτς 19 (3), Γουάιτ 2, Μήτογλου 2, Μπέντιλ 4, Τζάκσον 9 (1), Καλαϊτζάκης 4.

Ρίτας – Παναθηναϊκός ώρα: Βόβορας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Γιώργος Βόβορας, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με την Alba Berlin:

«Αλλάξαμε πολλά από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Στο πρωινό μας meeting δώσαμε έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς και κάναμε καλή δουλειά σε αυτά που είπαμε. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα λάθη μας. Αν θες να κερδίσεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί για 45 λεπτά πάλεψαν και ήταν επιθετικοί. Έτσι πρέπει να είμαστε πάντα. Και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βλέπουμε βελτίωση. Αυτή είναι η λύση. Ο μόνος δρόμος. Να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις μικρές λεπτομέρειες».

Για το τι άλλαξε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Zalgiris Kaunas είπε: «Στον χθεσινό αγώνα δεν είχαμε έξτρα πάσα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό μας πλήγωσε. Δεν γυρίσαμε την μπάλα. Σήμερα το αλλάξαμε. Αντιδράσαμε. Το διορθώσαμε και μας βοήθησε πολύ. Αυτό είναι κάτι που μας έδωσε τις 24 ασίστ. Μαζί με τα λάθη είναι οι πιο κρίσιμες κατηγορίες. Και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να το διορθώσουμε. Ευχαριστούμε πολύ την Ζαλγκίρις για το τουρνουά. Εξαιρετική διοργάνωση παρά τις δυσκολίες. Πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε δύο παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News