Ρικάρντο Γκόμες: «Με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός»

Ρικάρντο Γκόμες: «Με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι είχε διαψεύσει τα σενάρια περί Ρικάρντο Γκόμες, ωστόσο ο παίκτης αποκάλυψε ότι υπήρξε… πράσινη προσέγγιση!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκόμες έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική ιστοσελίδα «zerozero, υποστηρίζοντας ότι είχε δεχθεί κρούση από τους πράσινους.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είχα μία προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τώρα, με την αγορά να κλείνει, είχα μία προσέγγιση από την ΑΕΚ, αλλά είναι ζητήματα που μερικές φορές δεν εξαρτώνται από εμένα. Οι ομάδες δεν συμφώνησαν με την Παρτιζάν, αλλά αυτό είναι εντάξει. Νιώθω άνετα στο Βελιγράδι και εάν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί χωρίς να χρειάζεται άγχος, χωρίς να αισθάνομαι πίεση».

Ας θυμηθούμε τι έγραφαν το καλοκαίρι στη Σερβία:

«Ο Ρικάρντο Γκόμες έχει τραβήξει την προσοχή των Αθηναίων. Και παρότι ακόμη όλα είναι σε αρχικό στάδιο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει επίσημη κίνηση τις επόμενες μέρες. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά μετά την έλευση του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, περιμένοντας και την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς θα παίξει στον τρίτο γύρο των προκριματικών για το Europa Conference League».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News