Ρικ Πιτίνο: «Γι'αυτό, δεν θα αγόραζα τον Παναθηναϊκό»

Πιτίνο: «Αν μείνω, είναι μεγάλο το "αν", θα κάνω ό,τι μπορώ, για να πάρουμε την Ευρωλίγκα - Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο»

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την αγορά της γαλλικής Ορτέζ και απάντησε στο gazzetta.gr γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα και όχι τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την αγορά της γαλλικής Ορτέζ και απάντησε στο gazzetta.gr γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα και όχι τον Παναθηναϊκό.

Λόγω της ευθύνης του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, ο Ρικ Πιτίνο δεν θα μπορούσε να «χρωματιστεί» με πράσινο και να αγοράσει στην παρούσα φάση τον Παναθηναϊκό. Αυτό υποστήριξε, όταν ρωτήθηκε… γιατί την Ορτέζ και όχι τον Εξάστερο!

«Είμαι μέλος ενός γκρουπ το οποίο έψαχνε τον τρόπο για να επαναφέρει τους Σιάτλ Σουπερσόνικς στο ΝΒΑ. Όμως πρότεινα να αγοράσουμε πρώτα μια ευρωπαϊκή ομάδα προκειμένου να αποκτήσουμε την σχετική εμπειρία. Κοιτάξαμε διάφορες περιπτώσεις, αλλά η Ορτέζ αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή. Επίσης και ο συνεργάτης μου Τζαμάλ Μάσμπερν, ο οποίος υπήρξε και πρώην παίκτης μου, εμπλέκεται σε αυτό το γκρουπ. Μέχρι τώρα, ο ρόλος μου ήταν συμβουλευτικός, ενώ το κομμάτι των μπίζνες το διαχειρίζονται άλλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Ρικ Πιτίνο.

Και ρωτήθηκε για το προφανές: «Γιατί την Ορτέζ και όχι τον Παναθηναϊκό;» Τι απάντησε ο Ρικ Πιτίνο«Είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας και έπρεπε να μείνω ουδέτερος…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News