Ρίχνουν τα τείχη της… Θύρας 13 για τον Λέτο (pic)

Ρίχνουν τα τείχη της… Θύρας 13 για τον Λέτο (pic)

Από τη στιγμή που η Κατάνια έλυσε το συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Λέτο, είναι θέμα χρόνου ν” ανακοινωθεί η απόκτηση του Αργνετινού άσου. 

Ο Αργεντινός είχε δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να χαρίσει τα χρήματα που του οφείλει η Κατάνια, αλλά και αυτά που προβλεπόταν να πάρει το επόμενο εξάμηνο (περίπου 400.000 ευρώ!)

[ads2]

Σε ότι αφορά τον Λέτο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να ρίξει τα τείχη για την υποδοχή του Αργεντίνου!

Όπως έχουν ενημερωθεί επιτελικά στελέχη των οργανωμένων οι «πράσινοι» θ” ανοίξουν εκτάκτως τη Θύρα 13 και φυσικά όλη τη Λεωφόρο για το καλωσόρισμα του «Loco»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ήταν για την πρώτη προπόνηση του Μιχάλη Κωνσταντίνου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2001.

Τότε το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά και αποθεώθηκε ο Κύπριος επιθετικός όπως και η ομάδα του Παναθηναϊκού.
pao-opadoi2

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News