«Ρίχνει λεφτά ο Αλαφούζος ή πουλάει τον Παναθηναϊκό»

Νέα αύξηση μπάτζετ και 3 μεταγραφές από Αλαφούζο - Ποιες οι θέσεις

Η εφημερίδα Livesport, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τονίζει ότι οι επιλογές του Γιάννη Αλαφούζου είναι δύο!

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Ο Αλαφούζος, λοιπόν, βρίσκεται σε ένα κομβικό σταυροδρόμι: Ή ρίχνει λεφτά να φτιάξει Παναθηναϊκό αντάξιο της φανέλας του συλλόγου ή πρέπει πλέον να αρχίσει πολύ σοβαρά να σκέφτεται την πώληση της ΠΑΕ.

Προφανώς γνωρίζουμε ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί το τελευταίο, καθώς υπάρχει μπροστά το όραμα του γηπέδου στον Βοτανικό, το οποίο θέλει να υλοποιήσει. Και έχει ήδη κάνει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσουν τα πράγματα στο σημερινό πολύ καλό επίπεδο.

Όμως δε γίνεται μέχρι να κατασκευαστεί, το 2024, το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να ζει σε ποδοσφαιρική ανυποληψία και να έχει σε κατάθλιψη τον κόσμο του. Δεν γίνεται να προκαλεί λύπη και να μην μπορεί να σταυρώσει μια σεζόν αντάξια της ιστορίας του. Ούτε να παίζουν ποδοσφαιριστές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα περνούσαν ούτε έξω από την πόρτα του. Ο Γιάννης Αλαφούζος οφείλει να εμπιστευθεί ανθρώπους που έχουν ΠΟΝΕΣΕΙ, έχουν ΔΟΞΑΣΕΙ αυτόν το σύλλογο. Να συνεργαστεί με πραγματικούς Παναθηναϊκούς. Κυρίως όμως οφείλει να ζητήσει τη βοήθεια Παναθηναϊκών που έχουν ΓΝΩΣΗ του αντικειμένου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News