Ρεβεγιόν στο Βελιγράδι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πλήρωσε τα κενά διαστήματα - Ήττα για τον Παναθηναϊκό

Στο Βελιγράδι θα αποχαιρετήσει την Ευρωλίγκα για το 2020 ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει ένα τελευταίο «διπλό» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να μπει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο νέο έτος (Novasports 2, Newspao.gr, 20:00).

Μετά τη διατήρηση του αήττητου στην Basketleague και την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, οι Πρωταθλητές γυρνούν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους με νέο εκτός έδρας μετά το Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να πάρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο Βελιγράδι κόντρα στους ερυθρόλευκους της Σερβίας για να πάρει το μομέντουμ και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.

Αυτό επεσήμανε και ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι, ο οποίος υπολογίζει όλους του τους παίκτες, πλην του Όγκουστ.

Μήτογλου: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με Ερ. Αστέρα»

Προετοιμασμένος για ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει αντίδραση και παίζει σκληρά είναι ο Ντίνος Μήτογλου εν όψει της αυριανής επίσκεψης του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ερυθρός Αστέρας βασίζεται πολύ στο physical game και ειδικά στην έδρα του παίζει πολύ σκληρά. Νομίζω ότι αν είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και παίξουμε όπως πρέπει στο physical game τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε.

Για τις αλλαγές της σερβικής ομάδας σχολίασε: «Εμείς προετοιμαζόμαστε σε κάθε ματς βάσει της εικόνας που έχουν οι ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους. Έτσι κάναμε και αυτή τη φορά ανεξαρτήτως αλλαγών. Σίγουρα η αλλαγή του προπονητή θα παίξει ρόλο, ενώ και ο Ενόκο που θα βρω αντίπαλό μου είναι ένας πολύς δύσκολος αντίπαλος. Παίζει με πολύ ενέργεια και δύναμη όπως όλη η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια αυτή».

Τέλος, για το 2020 τόνισε: «Ήταν μια περίεργη και ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας. Κρατάμε το γεγονός ότι ξεκίνησε και πάλι η σεζόν και παίζουμε μπάσκετ και αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα είναι να «κλείσουμε» τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News