Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός LIVE STREAMING:Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του, κόντρα στο Ρέθυμνο (17:00), στο κλειστό «Μ.Μερκούρη» και παράλληλα να… φτιάξει την ψυχολογία του για τη συνέχεια των αγώνων της Euroleague.

Eπειτα από την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στην φετινή Euroleague, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στην Κρήτη, για να αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο, έχοντας μόνο ένα στόχο: Τη νίκη και την καλή εμφάνιση, που θα δείξει ακόμα πιο ξεκάθαρα την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Κυπελλούχοι Ελλάδος.

Αντιθέτως, τα νέα ήταν ευχάριστα για τον ΝτεΣόν Τόμας. Ο Αμερικανός φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Κρητικούς, με τον Ρικ Πιτίνο να τον υπολογίζει κανονικά.

Από την άλλη πλευρά, στο Ρέθυμνο δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να τονίζει από την πρώτη στιγμή πως στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται απέναντι στο «τριφύλλι».

Links για το παιχνίδι:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News