«Ρελάνς» στις μεταγραφές ο Εξάστερος: Φέρνει Πονίτκα, φορτσάρει για άλλους δύο!

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερωτηματικό...

Απέχει… από το να κλείσει ρόστερ ο Παναθηναϊκός, αφού αναμένονται όχι μία… αλλά τρεις αφίξεις στο ΟΑΚΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Τόλης Κοτζιάς έγραψε στο SDNA πως θα έρθει ο Πονίτκα… ο Μήτογλου και ένα «δώρο» από το NBA!

«Τα «κοψίματα», όμως, του ΝΒΑ ξεκίνησαν και ο Παναθηναϊκός περιμένει το δωράκι του από την αγορά του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Πως το θέλει αυτό το δωράκι; Ο παίκτης, που θα έρθει, να το κάνει γκολ από τα 7 μέτρα. Να έχει σουτ, δηλαδή, που «σκοτώνει». Και να έχει τέτοιο σουτ για τον επιπλέον λόγο ότι στην περιφέρεια προστίθεται ο πολυσχιδής Πονίτκα, που, όμως, όπως αναφέραμε, δεν είναι σπεσιαλίστ από μακριά.

Πότε να περιμένουμε αυτό τον παίκτη; Λογικά μέχρι τις 12-14 Οκτωβρίου. Λίγο, δηλαδή, πριν ξεκινήσει το ΝΒΑ, όταν και θα έχουν γίνει σχεδόν όλα τα «κοψίματα». Ηδη «κόπηκε» ο Βραζιλιάνος Καμπόκλο, που μπασκετικά είναι κοντά σε αυτό, που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, αλλά σε μία μεταγραφή δεν εξετάζονται μόνο τα αγωνιστικά προσόντα ενός παίκτη.

Όπως και να έχει, λίγο έμεινε για να κλείσει το ρόστερ της η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Με τον αστερίσκο ότι μόλις γνωστοποιηθεί η τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου και είναι σε λογικά πλαίσια, θα γίνει κίνηση για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Πενηνταδύο «4-5άρια» να έχει ο Παναθηναϊκός τον Μήτογλου θα κοιτάξει να τον πάρει όχι μόνο λόγω της δεδομένης αξίας του, αλλά και επειδή είναι Ελληνας. Τον ποιοτικό Ελληνα τον ψάχνεις πλέον με το τουφέκι. Πως, λοιπόν, να αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια μία ευκαιρία σαν τον Μήτογλου; Γίνεται; Δεν γίνεται. Να προσπαθήσεις να τον πάρεις εννοούμε και όχι ότι είναι δεδομένη ήδη η απόκτησή του.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News