ΡΕΚΟΡ - Θα το κάνει κι αυτό ο Διαμαντίδης;

ΡΕΚΟΡ - Θα το κάνει κι αυτό ο Διαμαντίδης;

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται 9+ πόντους για ν’ αφήσει πίσω του τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Μάικ Μπατίστ και να κάνει δικό του το #5 της σχετικής λίστας στην ίσως τελευταία συμμετοχή του στη Euroleague.

Με 9+ πόντους ο Δημήτρης Διαμαντίδης (2.487π. σε 277συμ./9π. μ.ό.) θα γίνει ο πέμπτος καλύτερος σκόρερ στα χρονικά της διοργάνωσης! Ή κι ο πέμπτος καλύτερος σκόρερ στα χρονικά της διοργάνωσης, αφού ήδη αποτελεί σημείο αναφορές σε αρκετές βασικές κατηγορίες.

[ads2]

Ο Μάικ Μπατίστ (2.496π. σε 237συμ./10,5π. μ.ό.)… κρατά ακόμα στη εν λόγω θέση, αλλά ο 36χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού, στον οποίο οφείλει πολλούς απ’ τους πόντους του, έχει την ευκαιρία να τον αφήσει πίσω του.

Ο επίσης άλλοτε συμπαίκτης του(ς) στον Παναθηναϊκό Γιάκα Λάκοβιτς απέχει 37 πόντους στο #4, αλλά οτιδήποτε επ’ αυτού θα εξαρτηθεί απ’ την εξέλιξη της σειράς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News