«Redstone και Alive Alive αντιμετωπίζουν σοβαρά την άμεση απειλή»

«Επικοινωνία Athens Alive - Τσίπρα για... διαβεβαιώσεις»

Ο Λάζλο Γκιρίτς, ιδρυτής της νεοσύστατης Poseidon που αποτελεί τον νέο συμπαίκτη της Redstone για το Athens Alive, αναφέρθηκε στην απειλή της κλιματικής αλλαγής και τα μέτρα που λαμβάνουν Redstone και Alive Alive.

«Έχουμε μόνο 12 χρόνια για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οπότε θα αντιμετωπίσουμε τις κλιματικές αλλαγές. Αν δράσουμε τώρα, μπορούμε ακόμα να διατηρήσουμε ένα περιβάλλον ικανό να στηρίξει την ανθρώπινη ζωή. Η Redstone και η κοινοπραξία Alive Alive αντιμετωπίζουν σοβαρά την άμεση απειλή της αλλαγής του κλίματος και αυτό το πρότζεκτ αποτελεί παράδειγμα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάζλο Γκιρίτς.

Υπενθυμίζουμε πως η Poseidon είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων στο θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News