Μαχητής στη Μαδρίτη - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Μαχητής στη Μαδρίτη - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Μαχητική ψυχή και το 101% του καλείται να βγάλει ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη…

Πολύ απαιτητικό το ματς της Μαδρίτης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Ρεάλ (15/10, 22:00). Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 1-2 κι έχουν νέα δύσκολη αποστολή κόντρα στη «βασίλισσα». Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη φιλοδοξεί να κάνει νέα βήματα προόδου στο δύσκολο δρόμο για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Το «τριφύλλι» την Τρίτη ηττήθηκε από την Μπασκόνια σ’ ένα ματς που πήγε στην κόψη του ξυραφιού. Τα χαμένα ριμπάουντ στο φινάλε της αναμέτρησης και το άστοχο τρίποντο του Παπαπέτρου στοίχισαν και δεν χάρισαν το πρώτο ροζ φύλλο μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται να διορθώσει αρκετά πράγματα στην άμυνα, ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε στις λεπτομέρειες που τελικά έκριναν και το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Γιόγκι Φερέλ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», δεν θα αγωνιστεί, αφού θα ενταχθεί στο ρόστερ με την επιστροφή της ομάδας από τη Μαδρίτη.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σρέτεν Ράντονιτς, Σάσο Πέτεκ και Χόγκουες Θεπερνιέρ.

Το σχόλιο του Φλόιντ για το ματς με τη Ρεάλ

«Η Ρεάλ είναι μια σπουδαία και έμπειρη ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε σκληροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα τις δυνατότητες που έχουμε γεγονός που με κάνει να αισιοδοξώ για τη συνέχεια. Είμαστε μια νέα ομάδα και θεωρώ πως όσο περνούν οι μέρες θα γινόμαστε καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News