Ρεάλ - Παναθηναϊκός Live Streaming | Euroleague 2020/21

Ρεάλ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ρεάλ – Παναθηναϊκός Live Streaming | Real Madrid – Panathinaikos Live Streaming

Ρεάλ – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Κι όμως μπορεί να βγει κερδισμένος…

Ένα από τα παιχνίδια που στη θεωρία μοιάζει …χαμένο δίνει ο Παναθηναϊκός στην 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς φιλοξενείται από την Ρεάλ Μαδρίτης (27/1, 22:00).

Ρεάλ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η απόσταση του φετινού Παναθηναϊκού από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεδομένη αγωνιστικά, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι πράσινοι δεν πρέπει να διεκδικήσουν οτιδήποτε τους αναλογεί. Οι συσχετισμοί θα μπορούσαν πάντως να ήταν διαφορετικοί αν οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν στην Ισπανία τους Παπαγιάννη-Παπαπέτρου που θα λείψουν κόντρα στη βασίλισσα και δίνουν μάχη να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια υπάρχουν και κάποια αισιόδοξα μηνύματα στην ομάδα με την έλευση του Όντετ Κάτας. Ο Μήτογλου διάγει την καλύτερη του περίοδο στη θέση «4» και πάλι, ο Όγκαστ ενεργοποιήθηκε στο ρόστερ και κάποιοι άλλοι παίκτες όπως ο Γουάιτ και ο Μποχωρίδης είναι ξεκάθαρο ότι νιώθουν καλύτερα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχασε στη δεύτερη παράταση σε ένα ματς που η διαιτησία έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι υπέρ των Ισπανών. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει το μεγάλο κόλπο στην Μαδρίτη και πάρει τη νίκη, τότε θα πληρώσει στοιχηματικά 4.95!Live Streaming Παναθηναϊκός

Real – Panathinaikos Live Streaming

Η Ρεάλ από τη πλευρά της έχει και αυτή αρκετά προβλήματα και δείχνει να διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Ράντολφ χάνει όλη τη χρονιά, ο Ρούντι είναι τραυματίας και ο Λαπροβίτολα έχει covid 19. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ισπανική ομάδα προέρχεται από δύο σερί ήττες στο… καλάθι, από Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι. Στην ευρωλίγκα κατέχει την 5η θέση με ρεκόρ 13-8.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ξεκάθαρο για τον Παναθηναϊκό ότι όσο λιγότεροι πόντοι σημειωθούν στο παιχνίδι τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει να διεκδικήσει κάτι. Συνολικά είναι ένα παιχνίδι που το τριφύλλι θα το παίξει δίχως άγχος και μπορεί να βγει κερδισμένο σε αρκετούς τομείς. Αν διεκδικήσει και τη νίκη, τότε θα είναι το καλύτερο σενάριο. Αν στο παιχνίδι σημειωθούν λιγότεροι από 162 πόντοι(under 161.5) πληρώνει 1.86.

Ρεάλ – Παναθηναϊκός Στοίχημα στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ρεάλ – Παναθηναϊκός

 

Ρεάλ – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ζωντανά

shorturl.at/otBDX

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News