ΡΕΑΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Real Madrid - Panathinaikos

ΡΕΑΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις δυνάμεις του (15/10, 21:00) με την πανίσχυρη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Αγώνας για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Real Madrid – Panathinaikos Live Streaming

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα στη Βιτόρια από την Μπασκόνια στις λεπτομέρειες, βρίσκονται στο 1-2. Τώρα έχουν νέα δύσκολη αποστολή κόντρα στη «βασίλισσα». Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη φιλοδοξεί να κάνει νέα βήματα προόδου στο δύσκολο δρόμο για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Το «τριφύλλι» την Τρίτη ηττήθηκε από την Μπασκόνια σ’ ένα ματς που πήγε στην κόψη του ξυραφιού. Τα χαμένα ριμπάουντ στο φινάλε της αναμέτρησης και το άστοχο τρίποντο του Παπαπέτρου στοίχισαν και δεν χάρισαν το πρώτο ροζ φύλλο μακριά από το ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται να διορθώσει αρκετά πράγματα στην άμυνα. Παράλληλα, στάθηκε στις λεπτομέρειες που τελικά έκριναν και το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα.

«Το πρόβλημα μας στο τέλος ήταν τα ριμπάουντ που χάθηκαν, αφαιρέσαμε από εμάς τη δυνατότητα να επιτεθούμε και τη δώσαμε στην Μπασκόνια. Τουλάχιστον δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε, δείξαμε…καρύδια  και μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε διότι έχουμε νέο δύσκολο ματς με τη Ρεάλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Γιόγκι Φερέλ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», δεν θα αγωνιστεί, αφού θα ενταχθεί στο ρόστερ με την επιστροφή της ομάδας από τη Μαδρίτη. Panathinaikos Live Streaming

ΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί και στόχος της είναι να διατηρήσει το αήττητο μέσα στην έδρα της. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο διαθέτει ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ στην φετινή Euroleague και φιλοδοξεί την φετινή σεζόν να δώσει το «παρών» στο Final4.

Τα «όπλα» των Μαδριλένων είναι οι Γκος, Ερτέλ, Γιούλ, Φερνάντεθ στην περιφέρεια και οι Πουαρέ, Γιαμπουσέλε, Ταβάρες μέσα στη ρακέτα.  

Τελευταία φορά που πανηγύρισε νίκη ο Παναθηναϊκός μέσα στη Μαδρίτη ήταν τη σεζόν 2012/13 με σκορ 73-74. Έκτοτε οι «πράσινοι» μετράνε 10 διαδοχικές ήττες και στις δύο πιο πρόσφατες επισκέψεις τους έχασαν εύκολα (76-66, 96-78).

ΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News