Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός ώρα: Για την υπέρβαση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης 2-3-2020

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ώρα: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει διπλό – πρόκρισης κόντρα στην πανίσχυρη, αλλά ελλειπή Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 1HD, newspao.gr, 22:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πραγματοποιήσει -μετά από πολύ καιρό- μία καλή εμφάνιση και να κυνηγήσει το διπλό που θα του εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από σπουδαίο διπλό κόντρα στην Φενέρ στη Τουρκία και θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό χωρίς τους Γιουλ, Ράντολφ και Τέιλορ.

Σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της ομάδας για Μαδρίτη, ο Μπεντίλ στάθηκε στα σημεία που θα χρειαστεί να προσέξει ο Παναθηναϊκός.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ώρα | Αναλυτικά, δήλωσε:

«Έχουν εξαιρετική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα θα κριθούν από το πόσο σκληροί είμαστε, σωματικά και πνευματικά. Το ίδιο ισχύει και για τα ριμπάουντ. Θα είμαστε εντάξει αν μείνουμε σε αυτά που μας ζητά ο κόουτς».

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης έχοντας μία δύσκολη σειρά αγώνων.

Συγκεκριμένα, θα παίξει διαδοχικά με: Ρεάλ Μαδρίτης (24/02 – εκτός), Ολυμπιακό (03/03 – εκτός), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (05/03 – εντός), Φενέρ (13/03 – εκτός), Άλμπα (19/03 – εκτός), Χίμκι (25/03 – εντός), Εφές (27/03 – εκτός), Μακάμπι (04/04 – εντός) & Μπασκόνια (10/04 – εκτός).

Σε αυτά τα εννέα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί τέσσερις νίκες για να μην κινδυνέψει με αποκλεισμό από την οκτάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News