Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της Euroleague

  • 19/12/2018 – 22:00
  • Μαδρίτη
  • Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 12ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Να κερδίσει πρώτα τον δικό του κακό εαυτό και εν συνεχεία να παλέψει με την πανίσχυρη Ρεάλ καλείται απόψε ο Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη.

Το δυσκολότερο ως τώρα παιχνίδι στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό έρχεται την πλέον ακατάλληλη στιγμή.

Οι «πράσινοι» που πασχίζουν να βρουν τον καλό τους εαυτό αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πρωτίστως θέλουν να δείξουν πως-μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή-αρχίζουν να βρίσκουν πατήματα και εν συνεχεία θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό καρπό.

Ο Παναθηναϊκός του 6-6 είναι λογικό να έχει στην άκρη του μυαλού το πιο πολύ… προσιτό ως προς τη νίκη ματς της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η Ρεάλ, που προέρχεται από απρόσμενη ήττα από την Μπούργος στην ACB, θέλει την 11η νίκη για να μείνει μόνη δεύτερη ξεπερνώντας την ΤΣΣΚΑ που χθες έχασε από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει προβλήματα, καθώς οι μικροτραυματισμοί των Καμπάτσο και Ρέγες δεν αναμένεται να τους στερήσουν τη συμμετοχή.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Νταμίρ Γιαβόρ και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Προϊστορία 

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 34 φορές και υπάρχει σχετική ισορροπία με 18 νίκες για Ρεάλ και 16 για Παναθηναϊκό. Στη Μαδρίτη το «σκορ» είναι 12-5 για τη Ρεάλ, με τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού το 74-73 στις 21 Μαρτίου του 2013 για το Top 16.

Πασκουάλ: «Η Ρεάλ είναι μία εκπληκτική ομάδα, που πέρυσι κέρδισε το τρόπαιο. Επίσης παίζουν πολύ καλά και μετά την ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ επιθετικοί. Για να κερδίσουμε στη Μαδρίτη πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Είναι μία ομάδα, που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες.

Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα συναισθήματά μας, καθώς όταν κάνεις λάθος, τρέχουν εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας».

Λάσο: «Νομίζω ότι είμαστε καλά. Ξέραμε ότι πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα είχαμε πέντε παιχνίδια σε δέκα ημέρες, με ταξίδια από το Λούγκο μέχρι το Μόναχο. Βλέπω ότι η ομάδα είναι καλά, είμαι ήρεμος, ωστόσο ερχόμαστε από ήττα και θα πρέπει να αλλάξουμε το τσιπάκι.

Περιμένουμε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό όπως πέρυσι, έναν… πόλεμο στο γήπεδο. Διαθέτει πολύ αθλητικό ρόστερ και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοιΈχουν έναν παίκτη που ορίζει το παιχνίδι τους, τον Νικ Καλάθη. Είναι πολύ καλός στο να ανοίγει το γήπεδο, κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του, πασάρει καλά και είναι πολύ καλός αμυντικός.

Επίσης, με τους Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι μπορούν να σκοράρουν από την περιφέρεια και γενικά έχουν μεγάλη ποικιλία. Έχουν ένα αθλητικό ρόστερ, με παίκτες που μπορούν να καλύψουν αρκετές θέσεις. Άλλοι παίζουν ως 4-5 και μπορούν να σε απειλήσουν με ανοικτά σουτ, όπως οι Γκιστ, Λάσμε, Τόμας.

Από ‘κει και πέρα, έχουν και τον Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο σέβομαι απόλυτα και είναι ένας προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται αυτά τα ματς. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλές σεζόν στον Παναθηναϊκό».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

Μη διαθέσιμα λινκς για αυτό το παιχνίδι…

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Live Streaming

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News