Ρεαλ Μαδριτης - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/10)

Ρεαλ – Ολυμπιακος Live Streaming

Ρεαλ Μαδριτης – Ολυμπιακος Live Streaming | Real – Olympiacos Live Streaming: Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται Ρεαλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός την Τετάρτη (21:45) στο «Wizink Center» για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Οι δύο ομάδες κυνηγούν το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 1-1 και το παιχνίδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους» είναι το πρώτο φετινό μπροστά στο κοινό της στη διοργάνωση. Οι παίκτες του Τσους Ματέο, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα, ηττήθηκαν στο «El Clasico» (75-73) από την Μπαρτσελόνα. Kαι φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις νίκες για να δώσουν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τους Μαδριλένους είναι η απουσία του Ρούντι Φερνάντες. Tο ρόστερ διαθέτει αμέτρητες λύσεις και προσωπικότητες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Οι Γιουλ, Ταβάρες, Χεζόνια, Ροντρίγκες, Ντεκ, Γιαμπουσέλε, Αμπάλδε, Μούσα συνθέτουν ένα σύνολο που και φέτος στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα οι Ντεκ, Χεζόνια και Κορνελί λίγο έλλειψε να πετύχουν μια επική ανατροπή.

Αφού ανέτρεψαν διαφορά 14 πόντων, ωστόσο το άστοχο τρίποντο του Γιουλ στο φινάλε δεν ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή. «Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Με την Μπαρτσελόνα μας στοίχισαν κάποια άστοχα μακρινά τρίποντα, ενώ χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας», τόνισε ο προπονητής της Ρεάλ Τσους Ματέο. Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Σε τρομερή κατάσταση ο Ολυμπιακός, άγνωστες… σφυρίχτρες

Ο Ολυμπιακός έχει μπει με το δεξί στη φετινή Euroleague. Βρίσκεται στο 2-0, στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Το ματς με τη Ρεάλ δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τελευταία φορά στη Μαδρίτη τον Φεβρουάριο του 2018 με 79-80 κι έκτοτε μετρούν 4 σερί ήττες.

Πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει ότι το σύνολό του είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και ευελπιστεί να μην βγάλει το πόδι από το «γκάζι». Και να κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ. Στην πρόσφατη νίκη επί της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ με 90-80, ο συνήθης ύποπτος Σάσα Βεζένκοφ με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ έλαμψε με την απόδοσή του.

Επίσης, οι Λαρεντζάκης (15 π.), Φαλ (16π.), Σλούκας (15π.) και Γουόκαπ (10 π.) έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης σ’ ένα ματς που είχε υψηλό ρυθμό. Μετά την επικράτηση με τους Λιθουανούς ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη με 101-79 κι έκανε το 2-0 και στην Basket League.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρεάλ, στη Μαδρίτη, θα σφυρίξουν οι Γκίτις Βίλιους, Σάσο Πέτεκ και Αμίτ Μπάλακ.

Ρεαλ Μαδριτης – Ολυμπιακος Live Streaming: «Έχουμε ακόμα δρόμο»

O Μπαρτζώκας μίλησε για την εικόνα της ομάδα τους και τις υψηλές βλέψεις που έχει σε όλες τις διοργανώσεις. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Κερδίσαμε σχετικά άνετα το Περιστερι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Υπήρξαν και στιγμές που δεν παίξαμε καλά. Πολλοί παίκτες ήταν κουρασμένοι και επίσης ο Γουόκαπ ήταν άρρωστος πριν από το παιχνίδι αλλά δεν μας το είχε πει. Το παιχνίδι αυτό είναι παρελθόν και αυτό που μετράει είναι το απαιτητικό ματς με την Ρεάλ που έχουμε μπροστά μας. Το κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία.

Παίζει ρόλο τι παίζει ο αντίπαλος. Πως παίζει άμυνα, αν έχεις καλούς σουτέρ. Εγώ επέλεξα να έχουμε καλούς σουτέρ για να μπορούμε να εκτελέσουμε. Μπορούμε να εκτελέσουμε με καλύτερα ποσοστά και θα το κάνουμε στα επόμενα ματς. Πάντα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Οι ψηλοί ξέρουν μπάσκετ και μπορούν να πασάρουν την μπάλα έξω. Έχουμε καλούς σουτέρ.

Ο ΜακΚίσικ είχε 4/5 τρίποντα, ο Πίτερς έχασαν τα πρώτα σουτ αλλά είναι παίκτες του 40% στην καριέρα τους. Ο Σλούκας ήταν εύστοχος, ο Λαρεντζάκης σούταρε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει βάθος όσον αφορά αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού. Έχουμε καλό κορμό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Έχουμε ομάδα με ισορροπία και μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού». Ολυμπιακος Live Streaming

«Περίεργο συναίσθημα η επιστροφή στο ΣΕΦ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι. Στάθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, στην επιστροφή του στο ΣΕΦ, αλλά και στη φετινή ομάδα των «ερυθρόλευκων». Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: «Περίεργο και ιδιαίτερο συναίσθημα. Έχω έρθει εδώ χιλιάδες φορές εδώ αλλά για να κάνω προπόνηση. Δεν έχω έρθει εδώ από αυτή τη θύρα. Πήγαινα παλιά αλλά αλλού. Χαίρομαι πολύ για τον Σπανούλη».

Για το αν του λείπουν τα ταξίδια και η δράση: «Όχι δεν μου λείπουν τα ταξίδια. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε. Δεν είχα να δώσω κάτι άλλο. Το τερμάτισα. Σε σεβασμό προς όλους αυτό που είχα να κάνω το έκανα και τελείωσα με έναν όμορφο τρόπο».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Μου αρέσει πολύ η ομάδα φέτος. Πολύ στοχευμένες μεταγραφές. Να έχει υγεία η ομάδα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Ρεαλ Μαδριτης – Ολυμπιακος Live Streaming: «Δύσκολη αντίπαλος η Ρεάλ»

Με σεβασμό για τη Ρεάλ, αλλά και πίστη στις ικανότητες της δικής του ομάδας, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανάφερε.

«Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική. Το προσεγγίζουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Νιώθω ότι έχει αλλάξει λίγο ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν miss match στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια. Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα, τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν.

Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ματέο

Στη Ρεάλ φαίνεται να γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του αγώνα, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Τσους Ματέο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά. Ο κορμός της ομάδας είναι σταθερός εδώ και κάποια χρόνια και έχουν τον ίδιο προπονητή. Κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να έχει κάποιους αυτοματισμούς που της δίνουν συνέπεια που άλλες ομάδες δεν έχουν. Είναι δυσκολοκατάβλητη και συμπαγής ομάδα. Κυκλοφορούν καλά την μπάλα και βρίσκουν καλά σουτ. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Από πλευράς παικτών μίλησε, ο Πετρ Κορνελί. Μεταξύ άλλων είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, κάτι που έδειξε και απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί, παίζουν καλή άμυνα και γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες του. Έχουν αρκετή ποιότητα για να παλέψουν μέχρι το τέλος.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα για να σταματήσουμε τους σουτέρ τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, έναν τομέα στον οποίο πάμε καλά και που είναι σημαντικός για να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Θα πρέπει να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και να συνεχίσουμε την εξέλιξή μας, γιατί θεωρώ πως έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης».

Ρεαλ Μαδριτης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News