Ρε παιδιά, που είναι αυτή η ψυχή;

Ρε παιδιά, που είναι αυτή η ψυχή;

Μας ζαλίσανε με το θέμα της ενδεχόμενης φυγής του Εσιέν από τον Παναθηναϊκό οι… αντικειμενικοί, αλλά για τον Αργεντινό που μετά από κάμποσο καιρό κατάφερε να μπει στην αποστολή του οσφπ, κουβέντα…

Ποιοι; Αυτοί που «πανηγύριζαν», όταν ο Γκανέζος δεν έπαιζε, για την… προσφορά του Καμπιάσο. Δεν μας λένε και τι έχει κάνει ο πρώην παίκτης της Λέστερ (που χωρίς αυτόν πάει για την Premier League) φέτος; Δεν λέμε πως δεν έχει ποιότητα, αλλά να… κράζουν αυτοί που τον θεωρούσαν βιονικό πάει πολύ.

[ads2]

Και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι κι όχι απλά να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα, ο κ. Καμπιάσο μετράει 15 συμμετοχές με 1.072 αγωνιστικά λεπτά κι ο Εσιέν, χωρίς Ευρώπη, 13 συμμετοχές με 1.055 αγωνιστικά λεπτά.

Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την προσφορά του Εσιέν, αλλά μην μας κάνετε το άσπρο – μαύρο όταν έχετε να αντιμετωπίσετε τα ίδια και χειρότερα!

leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News