Ρε λες ο Στράμα...

Οι συγκρίσεις με τους αντιπάλους είναι εύλογο να υφίστανται. Ιδίως όταν πρόκειται ομάδες που έχουν  ίδιους στόχους.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, αναπόφευκτα θα κοιτά το τι συμβαίνει στον Γαύρο, στην ΑΕΚ, άντε και στον ΠΑΟΚ. Και το αντίθετο φυσικά.

[ads2]

AdTech AdΤην προηγούμενη χρονιά πριν ξεκινήσουν τα play off, ο ΟΣΦΠ είχε τον Μάρκο Σίλβα, η ΑΕΚ τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τον Βλάνταν Ίβιτς και ο Παναθηναϊκός φυσικά είχε τον Αντρέα Στραματσόνι.
Στις συζητήσεις αναφορικά με τον προπονητή οι ατάκες είχαν έναν κοινό παρονομαστή: Ποιός Στραπατσάδας, άσε μας με τον πουθενά, οι άλλοι μπροστά του είναι προπονητάρες.

Τελικά, ο Σίλβα με τον Πογιέτ δεν έφτασαν καν στην προετοιμασία, ο Ίβιτς έχει μείνει ακίνητος στον πάγκο καθώς στο κοουτσάρισμά του πολλοί θεωρούν πως… κοιμάται. Ο ΟΣΦΠ, μάλιστα, αλλάζει και δεύτερο προπονητή με τον Βίκτορ να… χαιρετά. Είδατε τελικά που καλό είναι να έχουμε υπομονή;

Είδατε τελικά πόσο διαφορετικό είναι να έχει ένας τεχνικός την ομάδα που θέλει, φτιαγμένη με τον τρόπο που ταιριάζει στα δικά του στάνταρ; Και φυσικά είδατε τις μεταγραφές που έκανε ο Στραματσόνι.

Μήπως τελικά εκεί που τον είχαν όλοι για φευγιώ, ο Παναθηναϊκός έχει σαφώς τον πληρέστερο προπονητή απ’ τους ανταγωνιστές του;

Μήπως τελικά να μην βιαζόμαστε;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News