Ραπτόπουλος: «Εχασε την πρόκριση από το Σπόραρ - Απαγορεύεται να έχει πασαδόρο τον Μάγκνουσον»

Ραπτόπουλος: «Εχασε την πρόκριση από το Σπόραρ - Απαγορεύεται να έχει πασαδόρο τον Μάγκνουσον»

Ο Κωστής Ραπτόπουλος τόνισε ότι είναι κρίμα που αποκλείστηκαν ο Παναθηναϊκός και ο Αρης, ενώ ο Ολυμπιακός που δεν βλέπεται προκρίθηκε.

Για τον Παναθηναϊκό σημείωσε πως «… στάθηκε καλά, αλλά είχε την ατυχία να μην στον πάγκο παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα ενός παιχνιδιού. Έπίσης έπαιζε μονόπατα. Έπαιζε με Χουάνκαρ, Τσέριν, Αϊτόρ» και συμπλήρωσε:

«Την πρόκριση την έχασε από το Σποράρ στον πρώτο 30λεπτο, όταν έβγαλε τις φοβερές σέντρες από πίσω ο Χουάνκαρ και τις έχασε. Απαγορεύεται ο Παναθηναϊκός να έχει για πασαδόρο τον Μάγκνουσον».

Και κατέληξε με τον Ολυμπιακό: «Προβληματικός σε όλες του τις γραμμές. Με 10 παίκτες η Σλόβνα και ο Ολυμπιακός αμυνόταν σαν την… Προοδευτική. Το ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε είναι πιο δραματικό από τους αποκλεισμούς Άρη και Παναθηναϊκού. Θα καλυφθούν όλες οι γκρίνιες και τα μπουνίδια που πέσαν στα προηγούμενα ματς στο Καραϊσκάκης. Δεν βλέπεται αυτός ο Ολυμπιακός ρε Μαρινάκη. Εμβιλά, Μπουχαλάκης δεν βλέπονται. Αυτός ο Μανωλάς έχει γεράσει, έχει κάτι τρίχες. Έχει κακογεράσει πιο πολύ κι από τον Βελόπουλο. Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να έχει καλύτερο παίκτη τον Μασούρα. Έπρεπε να αποκλειστεί και ο Ολυμπιακός να βουβαθεί ο Θαναηλάκης ο οποίος έχει έναν φοβερό Χατζηαβατισμό. Πανηγύριζε που ο Ολυμπιακός πέρασε στα πέναλτι, μικρύνανε τον Ολυμπιακό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News