Ράπτης: "Το μέλλον μου δεν είναι τα λεφτά..."

Ράπτης: "Το μέλλον μου δεν είναι τα λεφτά..."

Ο Αλέξανδρος Ράπτης μίλησε για το μέλλον, ξεκαθαρίζοντας πώς η επιλογή του δεν θα καθοριστεί από τα χρήματα.

Ο νεαρός παίκτης σημείωσε σχετικά με το μέλλον του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Είμαι ακόμη μέσα στην χαρά του πρωταθλήματος, στους πανηγυρισμούς. Μου στέλνουν ακόμη μηνύματα “μπράβο Αλέξανδρε”. Το κριτήριο θα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το οικονομικό η αλήθεια είναι. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τα λεφτά. Προτιμώ τις στιγμές από τα λεφτά. Θα προτιμήσω μία ομάδα στην οποία θα είμαι χαρούμενος και θα υπάρχει και να δω σε μένα μία πρόοδο και μία εξέλιξη. Θα προτιμήσω την ομάδα που θα με εξελίξει και θα περάσω καλά».

Όπως σημείωσε ο νεαρός ακραίος ήταν όνειρο της ζωής του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Επεσήμανε μάλιστα ότι ο μεγάλος του στόχος ήταν να αγωνιστεί στη Volley League, κάτι που κατάφερε μέσω του Παναθηναϊκού. Ο Αλέξανδρος Ράπτης τόνισε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ασφάλεια στους παίκτες, ενώ δήλωσε ότι έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτά τα δύο χρόνια που είναι στην ομάδα του τριφυλλιού.

Σε ερώτηση για τη θέση του διαγώνιου που έπαιξε στους τελικούς ο Αλέξανδρος Ράπτης αποκάλυψε την… τρέλα που έχει για το βόλεϊ. «Βόλεϊ να παίζω ακόμη και ως… λίμπερο» απάντησε ο νεαρός παίκτης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News