Ράντονιτς: "Σύμβολο μιας εποχής ο Διαμαντίδης!"

Ράντονιτς: "Σύμβολο μιας εποχής ο Διαμαντίδης!"

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, μιλάει στο Euroleague Greece για τον Παναθηναϊκό του Τζόρτζεβιτς, την ατμόσφαιρα στην Kombank Arena, τον Διαμαντίδη, τον Σχορτσανίτη και τις σχέσεις των Σέρβων με τον Ολυμπιακό.

Το σχόλιό σας για τους Σέρβους που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό;
“Πάντα υπήρχαν σπουδαίοι προπονητές από την πρώην Γιουγκοσλαβία που έκαναν φανταστική δουλειά στην Ελλάδα και έφερναν τίτλους και αποτελέσματα.

[ads2]

Το ίδιο ισχύει και για τον κόουτς Τζόρτζεβιτς, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναθηναϊκό! Επίσης, δεν υπάρχει μόνο ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς, ο Κούζμιτς ή ο Μιλουτίνοφ. Πολλοί καλοί Σέρβοι παίκτες πέρασαν από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, όπως συνέβη εσχάτως με τον Μάρκο Κέσελ”.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποσύρεται στο τέλος της σεζόν…
“Νομίζω πως έχω παίξει αντίπαλός του!”

Πότε;
“Σε ένα παιχνίδι Μπουντούτσνοστ – Παναθηναϊκός, για το Top-16, με προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι έχουμε παίξει αντίπαλοι με τον Διαμαντίδη. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα και τον κόσμο, ένας σπουδαίος τύπος και μια εξαιρετική προσωπικότητα! Είναι σπουδαίος όχι μόνο για αυτά που βγάζει στο παρκέ και εκφράζει ως αρχηγός του Παναθηναϊκού αλλά και για τον χαρακτήρα του έξω από το γήπεδο. Ήταν ένα σύμβολο μιας εποχής του ευρωπαϊκού μπάσκετ!”.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον Ερυθρό Αστέρα επηρεάζει τη νοοτροπία και την αντίληψή σας για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό;
“Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι αδέλφια όμως ο προπονητής και οι παίκτες προετοιμαζόμαστε για τον αντίπαλό μας στο ίδιο επίπεδο, με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ένταση. Γνωρίζουμε τα πάντα για αυτή την κόντρα των δυο ελληνικών ομάδων όμως στο γήπεδο πρέπει να παίζουμε καλά απέναντι και στους δυο, με τη βοήθεια των οπαδών μας. Ήταν πολύ όμορφο το περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά όμως όταν βγαίνουμε εκεί έξω προσπαθούμε να τους κερδίσουμε και προσπαθούν να μας νικήσουν χωρίς έλεος”.

http://euroleague.sport24.gr/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News