Ράντονιτς: «Όλοι οι παίκτες έδωσαν πολλά» - Η ατάκα για Γκριγκόνις

Ράντονιτς: Με «σπόντα» οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μακάμπι

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

Αναλυτικά:

“Μεγάλη νίκη. Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ήταν μεγάλη μάχη για σαράντα λεπτά, στο τέλος κερδίσαμε. Αν δείτε την στατιστική, μπορούμε να μιλήσουμε για πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε ομάδες σαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τόσους πολλούς καλούς παίκτες, τόσο στους ψηλούς όσο και στους κοντούς. Στο τέλος κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία. Τώρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με τον Άρη, σε δύο μέρες.




Όπως είπα μετά από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, η εικόνα που είχαμε ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Δυστυχώς χάσαμε. Ήταν δύσκολο να ξαναβγούμε στο γήπεδο με την ίδια ενέργεια, αλλά τα καταφέραμε. Η Μακάμπι είναι σπουδαία ομάδα. Μετά από αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα, αλλά το σημαντικό είναι πως όλοι οι παίκτες έδωσαν πολλά για να έρθει αυτή η νίκη”.

Για τον Μάριους Γκριγκόνις: “Γι αυτό το παιχνίδι, είχαμε το πλάνο μας και το ακολουθήσαμε. Αν με ρωτάτε για όλη τη σεζόν, εύχομαι να βελτιωθεί”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News