Ράντονιτς: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ράντονιτς: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά, όσα σχολίασε ο πράσινος τεχνικός:

«Χάσαμε στο τέλος κάποια σουτ, εκείνοι τα έβαλαν. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα για τη συνολική συμπεριφορά στο παρκέ.

Παίξαμε σε όλο το παιχνίδι σωστά και ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη».

Ο αγώνας:

Η άμυνα, η οποία υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε 19 λάθη, έδειξε τον δρόμο για μία νικηφόρα πρεμιέρα στον Παναθηναϊκό, αλλά η επίθεση τον πρόδωσε, με τους «πράσινους» να μπαίνουν με το… αριστερό στην εφετινή Euroleague. Το «τριφύλλι» έπεσε με το τελικό 71-68 από τους περυσινούς φιναλίστ στο ΟΑΚΑ, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για 40 λεπτά.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο 36΄ στο +1 (63-62), μετά από 8-0 σερί, αλλά με την αστοχία να εγκαθίσταται στις επιθέσεις του, η Ρεάλ βρήκε λύσεις, για να «σφραγίσει» το «διπλό» ο Γιουλ στα 46΄΄ για τη λήξη από τα 6.75 (65-71). Προβληματισμός στο «τριφύλλι» από τις πολλές χαμένες βολές (11/21) και την αστοχία στα σουτ εντός πεδιάς (24/68), όπως και την αδυναμία να διεκδικήσει το ριμπάουντ (34 έναντι 49).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News