Ράντονιτς: «Καρφί» για τη χαλάρωση - Τι είπε για Πονίτκα και... Κάλινιτς

Ράντονιτς: «Καρφί» για τη χαλάρωση - Τι είπε για Πονίτκα και... Κάλινιτς

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου

Αναλυτικά

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Από το ξεκίνημα ήταν πολύ σημαντικό. Για 30 λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε 6 λάθη που δεν είναι σοβαρό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί.

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με άλλους τρόπους».

Για τον Παπαγιάννη: «Αμυντικά έκανε αρκετά καλά πράγματα κατά τη γνώμη μου. Έχουμε το πλάνο μας και για εμάς είναι σημαντικό να το ακολουθήσουμε και εκείνος το ακολούθησε. Στη συνέχεια στην τρίτη περίοδο ήταν καλύτερος. Είναι δύσκολο μετά από τραυματισμό να είσαι σε θέση να παίξεις. Εκείνος έχασε ένα κομμάτι και δεν ήταν έτοιμος να προπονηθεί και να παίξει».

Για το καλό ξεκίνημα με την Βιλερμπάν: «Σε κάποια παιχνίδια είμαστε πραγματικά κακοί. Σήμερα ήμασταν καλοί από την αρχή. Έτσι θέλουμε να παίζουμε γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει στα εκτός έδρας παιχνίδια:«Έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας. Έχουμε παίξει κάποια άσχημα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε για να παίξουμε διαφορετικά στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Είχα μιλήσει στην αρχή της σεζόν και είχαμε πει ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Αυτό θα περιμένουμε να δούμε στην πορεία».

Για τον Πονίτκα και εάν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει όπως τον Κάλινιτς: «Μου ζητάτε να τους συγκρίνω. Σαφώς θα μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω με τον ίδιο τρόπο. Ο Πονίτκα μπορεί να μας δώσει κάποια πράγματα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News