Ράντονιτς: «Διαιτητικό λάθος με Φενέρ - Σε 10 μέρες παίξαμε 5 παιχνίδια»

Παναθηναϊκός-Περιστέρι 72-71: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε στη κάμερα των καναλιών Novasports κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ιταλία και έπλεξε το… εγκώμιο της Βίρτους Μπολόνια (19/01, 21:30, Novasports Prime).

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σε 10 μέρες παίξαμε 5 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και της διπλής αγωνιστικής στην Euroleague. Τα δύο παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι ήταν διαφορετικά από ότι τα προηγούμενα. Παίξαμε πολύ καλύτερα αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τις δύο νίκες, χάνοντας από τη Φενέρμπαχτσε.

Χάσαμε δύο σουτ στο τέλος και υπήρξε ένα διαιτητικό λάθος αλλά κόντρα στη Μακάμπι κερδίσαμε, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μας.

Τώρα παίζουμε απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς. Η Βίρτους έχει μεγάλα ονόματα, εξαιρετικούς παίκτες , όπως οι Τεόντοσιτς, Σενγκέλια, Χάκετ, Λούντμπεργκ, Μπελινέλι. Πολύπειροι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα είναι δύσκολο για εμάς αναμφίβολα και πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί.»

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς, που παίζει καταπληκτικά στα τελευταία πέντε ματς:

«Είναι πολύ σημαντικός για εκείνους. Παίζει εκπληκτικά τελευταία αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Όπως είπα πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένα. Ομαδική άμυνα και συγκέντρωση σε όλο το ματς είναι τα «κλειδιά».»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News