Ράντομιρ Αντιτς: Τα τρία ραντεβού με Τζίγγερ, η αποθέωση για τον «Panathinaikos»

Ράντομιρ Αντιτς: Τα τρία ραντεβού με Τζίγγερ, η αποθέωση για τον «Panathinaikos»

Μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες των ευρωπαϊκών πάγκων, ο Ράντομιρ Άντιτς, δεν βρίσκεται πια στη ζωή, όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Δευτέρας (6/4) η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο σπουδαίος Σέρβος τεχνικός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών, έχοντας νικηθεί από μια σοβαρή ασθένεια (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποια), την οποία αντιμετώπιζε για αρκετό καιρό.

Ο Άντις στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2006 είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Είχε κάνει τρία ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ωστόσο ο «γάμος» δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα, σε μία από τις συνεντεύξεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αθήνα είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για το τριφύλλι:

«Είναι πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη. Για ελληνική ομάδα έχει πετύχει πολλά εκτός συνόρων. Μόλις μου είπαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το θεώρησα νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News