Ράις: «Θα έβαζα ένα C+ στην ομάδα...»

Οι δηλώσεις του Ράις μετά το τέλος του ματς

O Ταϊρίς Ράις μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα. Τι βαθμό θα έβαζε για την απόδοση του τριφυλλιού.

«Αλλάξαμε τον ρυθμό μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Παίξαμε πιο μυαλωμένο, πιο σκεπτόμενο μπάσκετ. Αλλάξαμε το παιχνίδι, παίξαμε πιο δυναμικά. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα έπαιξε σωστό μπάσκετ», ανέφερε αρχικά στη Euroleague Greece.

Για τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν οι πρεμιέρες, αφού οι ομάδες δεν προλαβαίνουν να πιάσουν το maximum των δυνατοτήτων τους, ανέφερε: «Θα έβαζα ένα C+ στην ομάδα αν με ρωτούσες βαθμό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πολλά πράγματα. Σίγουρα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο τέλος θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς και να πάρουμε διαφορά 10-12 πόντων».

Φέτος η Euroleague θα έχει νέο format: «Θα είναι δύσκολα για ολους. Πολλά ταξίδια, πολλά σκληρά ματς, περισσότερες διπλές εβδομάδες. Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Είναι μια δοκιμασία που έχεις μπροστά σου, πρέπει να την αντιμετωπίσεις.».

Στο τέλος ανέφερε για το τι θα κρατήσει από τη νίκη της πρεμιέρας: «Θα δούμε το video και θα καταλάβουμε τι κάναμε καλά. Θα εστιάσουμε σε αυτά που θα πρέπει να βελτιώσουμε για το επόμενο ματς και τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News