Ράις: "Αυτός ήταν ο πρώτος συμπαίκτης που τηλεφώνησα"

Ράις: «Ωραίο το ΟΑΚΑ με 20.000 κόσμο - Χαίρομαι που βρίσκομαι στην άλλη πλευρά»

«Μάγο» χαρακτήρισε τον Νικ Καλάθη ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος αποκάλυψε στο Sport24 Radio πως επικοινώνησε μαζί του πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά:

“Δεν έχω ξαναπαίξει με κάποιον σαν αυτόν. Πρώτη φορά θα έχω δίπλα μου έναν παίκτη, που είναι… μάγος με την μπάλα. Κάνει τα πάντα να δείχνουν πιο εύκολα απ ότι είναι. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ ισχυρή περιφέρεια” εξήγησε με σιγουριά ο αριστερόχειρας γκαρντ, ο οποίος παραδέχθηκε πως μίλησε τηλεφωνικά με τον νέο συμπαίκτη του, λίγο αφότου υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε το τριφύλλι.

“Ο Νικ (Καλάθης) ήταν ο πρώτος με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο, όταν υπέγραψα. Ήθελα να δω τι σκέφτεται, κι η αλήθεια είναι ότι συνειδητοποίησα πως είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Θέλουμε να κάνουμε πιο απλή τη ζωή όλων στο γήπεδο, να ηγούμαστε. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να έρθουν οι επιτυχίες”.

Κι ακολούθως, η κουβέντα πήγε σε όσα θέλει να πετύχει: “Είναι κάτι διαφορετικό το φετινό, υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από τον Παναθηναϊκό. Αυτό που υπάρχει κάθε βράδυ στους αγώνες σε αυτό το γήπεδο, δεν το συναντάς κάπου αλλού. Ίσως μόνο στη Μακάμπι, σε ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον και τον κόσμο. Αυτό είναι σημαντικό για μένα, ήθελα πολύ να έρθω στον Παναθηναϊκό” παραδέχθηκε, πριν ερωτηθεί για την επιρροή των οπαδών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στους αγώνες του ΟΑΚΑ. Μέχρι πρότινος το βίωνε ως αντίπαλος, από εδώ και στο εξής θα το… απολαμβάνει -και αντίστοιχα, θα το επιζητά.

“Είναι τρελό να παίζεις απέναντι σε αυτούς τους οπαδούς. Φωνάζουν και χοροπηδάνε διαρκώς. Καλύτερα που θα είμαι στη δική τους πλευρά πλέον, που θα είμαι μαζί τους” διευκρίνισε και πρόσθεσε αναφορικά με το γεγονός πως επιστρέφει στην EuroLeague, πιο ορεξάτος από ποτέ: “Έχω πάντα κίνητρο, κάθε μέρα. Μετά από μια χρονιά στην Μπάμπεργκ, έχω ακόμη μεγαλύτερο. Ξέρω πώς είναι να σηκώνεις την ομάδα στις πλάτες σου, να υπάρχουν απαιτήσεις. Ξέρω πώς είναι όλα αυτά”.ει:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News