Ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρωλίγκα: Ο Μπερτομέου κάλεσε έκτακτο Δ.Σ

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρωλίγκα: Ο Μπερτομέου κάλεσε έκτακτο Δ.Σ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ευρωλίγκα, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να καλεί έκτακτο Δ.Σ.

Την Κυριακή 11 Απριλίου, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, του Ολυμπιακού, της Ζάλγκιρις, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Αναντολού Εφές, Αρμάνι και της Μακάμπι συναντήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στην ελληνική πρωτεύουσα για να συζητήσουν για τα οικονομικά δεδομένα της EuroLeague.

Τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκπροσώπησε ο Τάκης Τριαντόπουλος, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού το “παρών” έδωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως επίσης ο Γιώργος Σκινδήλιας.

Μάλιστα, όπως τονίζεται και από τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση – κίνηση από τα εφτά κλαμπ, κάτι που προφανώς θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Μπερτομέου.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το τέλος του Απριλίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News