Ραγδαίες εξελίξεις: «Πάμε για μεγάλη ένταση στην Ευρωλίγκα ελέω Μπερτομέου»

Ο Μπερτομέου «καρφώθηκε»

Στα νέα παιχνίδια τακτικής από την πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα, όπου αναμένεται να υπάρξει νέα ένταση μεταξύ των μετόχων της Λίγκας, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά αναφέρθηκε στα αμιγώς αγωνιστικά του Παναθηναϊκού και το παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της ομάδας στην Α1 Μπάσκετ: «Ο Μπρέι δικαιώνεται που δεν βιάστηκε για να κλείσει έναν παίκτη εκτός πρωταθλήματος, αφού από ό,τι τον είδαμε έχει ξεπεράσει τελείως το πρόβλημά του. Λίγο υστερεί σε φυσική κατάσταση, αλλά θα το ξεπεράσει πλήρως σιγά-σιγά. Έχει μία αξιόπιστη λύση στα χέρια του ο Κάτας. Ο τραυματισμός του ήταν επώδυνος, επειδή εκεί οι μπασκεμπολίστες δέχονται περισσότερη πίεση. Είναι μια χαρά. Ο Παναθηναϊκός κάνει προπόνηση αυτή την ώρα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι τελικοί».

Στη συνέχεια, στάθηκε στις εξελίξεις στην Ευρωλίγκα και τις παρασκηνιακές κινήσεις από την πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου: «Εκεί που υπάρχει αρκετό ρεπορτάζ είναι στην Ευρωλίγκα. Ήταν στις 14/5 η γενική συνέλευση, επειδή αποχώρησαν οι τέσσερις που στηρίζουν τον Μπερτομέου (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε), επειδή δεν συμφωνούσαν στο θέμα της πλειοψηφίας.
Ήταν άλλο ένα παιχνίδι τακτικής του Μπερτομέου και έφερε μεγάλη ένταση μεταξύ των συμμετεχόντων. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η Μακάμπι και κατά τη διάρκεια αυτής ακούγονταν οι σειρήνες. Πάμε στα άκρα μεταξύ των μετόχων. Είναι πάρα πολλά τα ζητούμενα. Αυτή την ώρα είναι θέμα επιβολής και πλειοψηφίας.

Στο Δ.Σ. συμμετείχαν άνθρωποι που δεν τους είχαμε ξανακούσει. Είναι τρεις άνθρωποι που είναι από την πλευρά του Μπερτομέου και πρόκειται για ανθρώπους που δεν τους έχουμε ξανακούσει. Απαιτούν για τα 2/3. Είναι μία κίνηση τακτικής που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Είναι ένα νέο επικοινωνιακό παιχνίδι από τον Μπερτομέου που θέλει να πετύχει τους δικούς του σκοπούς. Κρατάω επιφύλαξη, γιατί μπορεί να πάμε σε πολύ μεγάλη ένταση μεταξύ των επτά και των τεσσάρων που είναι μαζί με τον Μπερτομέου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News